• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
DISTORTION 2016!

Trump er stadig en idiot – og hvad så

Jeg er lige faldet over en skøn artikel omkring Trump og hans seksuelle krænkelser. Denne gang handler det om Jessica Drake, som beskylder Trump for at ville betale sig til en tur i kanen med hende (artikel her).

Og det lyder jo mega kedeligt. Altså ikke en tur i kanen med Jessica Drake, men historien om det. Fuck nu af. Fuck Trump og fuck folks forargelse over ham og de ting han gør og siger. Han er en kæmpe idiot – hvorfor bliver det ved med at overraske folk? Jeg kan simpelthen ikke blive ved med at blive overrasket over ham og hans idiotiske udtalelser.

Jeg er efterhånden blevet ret ligeglad med de ting han gør. Det rammer mig virkelig ikke. Det får måske lige min ene mundvig til at trække sig lidt tilbage i et kort sekund, men det er dét. Jeg ved godt, han siger nogle sindssyge ting og at han helt bestemt IKKE skal være USA’s nye præsident.  Men jeg forstår hvorfor han er kommet så langt som han er. USA er fyldt med idioter. Ekstreme idioter. Og idioter er nemme at få indflydelse på og manipulere hvis man taler til dem på deres eget idiot-sprog. Der er selvfølgelig også rigtig mange normale mennesker i USA, men amerikanerne har bare virkelig en stor andel af de her typer, som synes det er fedt at tygge på halm og skyde løs på dåser på en træstub.

Det er derudover 0 procents Trumps egen ideologi og synspunkter han går til valg på. Det er 100 procents hans halm-tyggende vælgeres. Jeg tror, han er pisseglad med hvad han skal sige for at blive præsi. Bare han bliver det. Og hvis det kræver man taler sin vælgere efter munden, så er det dét der skal gøres. Lidt eksempler på hans two-faceness her.

Jeg aner ikke hvor jeg ville hen med det her indlæg. Det er nok mest bare lige en hurtig mandags-rant. Men Trump skal ties ihjel og glemmes, så vi kan komme videre. Hvis han vinder valget, så bliver det selvfølgelig en anden snak, men lad os nu bare alle sammen krydse fingre for det ikke sker. Det ville være så tragikomisk.

 

PS. Ja, jeg skrev lige et Trump-indlæg på trods af at jeg selv siger han skal ties ihjel. Ironisk, ik’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISTORTION 2016!