"Hvorfor skal du allerede hjem?"

BLACK FRIDAY 2016

black friday

Hold nu kæææææft, hvor er jeg glad for Black Friday er ved at være overstået. Der har været SÅ mange mennesker på gaden idag. Det har været hårdt. Hårdt for sjælen. Hårdt for temperamentet. Der er blevet lavet mange overhalinger på fortovet idag – rigtig mange. Og der er blevet lavet undvigemanøvrer og der er blevet zigzagget. Fuck man.

Jeg forstår da godt, at man gerne vil spare. Jeg er selv verdensmester i at spare. Men seriøst; de der køer. Køer helt ude på gaden. For at købe sådan noget som tøj. Jeg er blevet for gammel. Jeg må være vokset fra det. Det virker på ingen måde logisk i mit hoved at stå i kø helt ude på gaden, for at købe tøj på tilbud. Bevares, en online-kø giver mening. Så kan man da chille og se tv imens. Men en fysisk kø i +1 grader celsius. Stop da, for fa’en.

Noget andet er hele debatten om det der forbrugersamfund osv. Det gider jeg egentlig slet ikke snakke særlig meget om, men jeg vil da lige hurtigt nævne, at jeg er enig i at det er nederen.

Men noget andet der også er nederen, er de butikker som bevidst lukker og ikke holder Black Friday fordi de vil give udtryk for deres foragt for netop dette omtalte forbrugersamfund. Luk nu. Hippier. Hvad er det for en omgang hipsterlort at fyre af? Det er 0 procent fordi de er imod det. De lever af at sælge. Og pludselig er det noget dårligt at sælge meget?

I mine øjne ligner det bare nogle lidt udspekulerede reklamestunts. Og jaja. Det virker da. Medierne lægger selvfølgelig mærke til dem når de nærmest protesterer imod Black Friday ved at lukke deres websites helt ned. Og det er fair nok – men kan de ik’ lige holde kæft og komme ned fra jeres høje hest. De vil også gerne sælge. Det er derfor man har en webshop/fysisk butik. Deres protester har intet med modstand af forbrugersamfundet at gøre. Det var bare lige dét.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvorfor skal du allerede hjem?"