BLACK FRIDAY 2016

Rig på sult / fattig på appetit

Hurtig rant omkring morgenmad.

Jeg er så mega træt af mit forhold til morgenmad.

Jeg vil helt vildt gerne spise morgenmad og hver aften når jeg ligger mig til at sove, så ligger jeg og tænker, at jeg lige nu sagtens kunne spise havregryn, yoghurt, skyr, morgenboller osv.

Men så snart jeg vågner, så er det eneste jeg har lyst til… vingummi, lakrids, og bolcher. Alt hvad der kan findes i en slikbutik på Nørrebrogade. Og det er ihvertfald ikke morgenmad.

Da jeg arbejde spiste jeg morgenmad hver eneste dag. Ellers var jeg helt færdig når klokken blev 10, og frokost var først 11:30. Nu springer jeg som regel morgenmaden over og tvangsspiser frokost omkring 12-13 tiden. Kun fordi jeg ved jeg skal. Og fordi jeg som regel har forelæsninger om eftermiddagen – og jeg vil helst undgå at være den person som øver sig på hvalsprog midt i forelæsningerne.

Googlede lige hurtigt “hungry but no appetite”. Et par af de første resultater var selvfølgelig hjemmesider med navne som “calmclinic”, “healthline” og “psychcentral”. Is på. Det er så typisk vores internet-generation. Det er alt for nemt at tilskrive sig selv en bunke symptomer og så lige diagnosticere sig selv med det værste man finde. Lol.

Jeg er slet ikke kommet videre mht. hvad jeg kan gøre for at få lidt appetit om morgenen. Det er lidt et problem for jeg har virkelig brug for at spise en del for at holde vægten. Lortelort.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY 2016