5 fordele ved at være mega socialt selvbevidst

7 serier jeg glæder mig til at se

series

Når det kommer til serier, så er jeg den mega loyale type. Jeg kan simpelthen ikke se mere end én serie af gangen. Til gengæld ser jeg rigtig ofte et nyt afsnit og stort set altid flere i træk. Så det går selvfølgelig ret hurtigt med at komme igennem dem.

Derudover så har jeg ekstremt svært ved tanken om at følge med en serie som ikke har hele sæsonen tilgængelig. Ligesom Game of Thrones. Fuck, jeg elsker Game of Thrones. Det er så hårdt at skulle nøjes med at se ét afsnit af gangen når de nye sæsoner er igang.

Nå, men pointen med det her indlæg er at lave en lille liste over serier jeg har tænkt mig at se i fremtiden. Det er også rimelig rart at vide hvilken serie man skal tage hul på, når man nu sidder med den der tomme følelse af, at der ikke længere er noget formål med livet fordi der ikke er flere afsnit af Breaking Bad.

Og please… Don’t judge me. Nogle af dem er gamle og grunden til at jeg ikke har set dem endnu er at jeg har simpelthen bare aldrig fået sat mig ned og taget den første bid.

Listen over serier jeg skal se er som følger:

  • The OA

Helt ny serie på Netflix. Der er ikke meget info om den, men The OA virker lidt mystisk og har helt klart potentiale til at blive rigtig nice.

  • True Detective

Ja… Jeg har aldrig set det. I know. Alle snakker om det, men altså… Alting til sin tid!

  • Westworld

Også ret ny serie. Prøver ihærdigt at lukke ørene når folk snakker om den. Vil virkelig gerne se den. Elsker alt der omhandler spørgsmål til den virkelighed vi lever i.

  • Parks and Recreation 

Serien jeg aldrig har set, men ved jeg elsker. Ron Swanson. Min helt. Den ultimative gif-material serie. Glæder mig meget.

  • Hip-hop Evolution

Eftersom jeg selv producerer musik (trap) så er det her ret spændende for mig. Dokumentar.

  • Mr. Robot

Jeg elsker stemningen. Jeg elsker det dystre perspektiv ham der Robot-fætteren, så vidt jeg ved, har på samfundet. Mååms. Jeg har set lidt af første afsnit, men har valgt at vente med at se noget indtil jeg virkelig har tiden til det. Tror det er noget der skal nydes. Hader at se stumper.

  • House

Jeg er egentlig ikke så meget til de der læge-serier, men folk har snakket så meget om House de seneste par år. Og så kan jeg rigtig godt lide House-personaen. De der samfundskritiske rebel-typer er lige mig. Hihi.

 

Til sidst skal det lige nævnes, at jeg er mega kræsen hvad angår serier. Det er også grunden til at jeg ofte hopper hurtigt fra når jeg prøver at starte på en ny serie. Slattent skuespil, et tørt manuskript eller en kliche-storyline falder ikke i god jord her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fordele ved at være mega socialt selvbevidst