Mine 10 yndlingsfilm lige nu

Døde kendte i 2016…

shocked

Jeg når lige at nævne, at det er vildt så mange kendte der er døde i 2016 og så går der 12 timer, så hører man om George Michael og nu Carrie Fisher. Jeg synes et eller andet sted det lidt skræmmende, men (uden at vide det) så går jeg ikke rigtig ud fra, at der er unormalt mange kendte som er døde i år i forhold til andre år. Det kan selvfølgelig godt være tilfældet.

Alan Rickman døde for næsten et år siden. Det gjorde ret stort indtryk på mig. Så er der David Bowie, Prince, Peter Vaughan, Leonard Cohen, Pete Burns, Alexis Arquette, Gene Wilder og Muhammad Ali. Ham som spillede R2D2 i de gamle Star Wars film er vidst også død i år, så vidt jeg husker.

Jeg synes godt nok det er mange man kender. Nogle mere kendte end andre, men alligevel nogle man kendte, når man så dem. Den eneste person som ikke rigtig overraskede mig var Peter Vaughan. Han var jo vidst +90 da han blev castet til Games of Thrones, så han havde allerede levet et langt liv. Kæmpe respekt for at lave film i den alder og så stadig gøre det så godt. Elskede hans karakter.

Der er ikke rigtig nogen pointe med det er indlæg udover lige at gøre opmærksom på min overraskelse over antallet af kendte menneske vi har mistet i år. Det åbenbart sådan det er at blive voksen. Man lægger mærke til når folk forsvinder igen. Det kommer altid som en overraskelse, men der er jo ikke noget overraskende ved det. Det sker jo for os alle på et tidspunkt. Også for kendte mennesker. Hm.

Husk og nyd livet imens man kan og lad være med at være et sted du ikke vil være. Sig op fra det lorte arbejde du alligevel hader. Gå fra den kæreste du ikke elsker mere eller gør noget for at genfinde gnisten. Det værste man kan gøre er at træde vande og vente på nogen kommer og redder én.

Bum, så var der ellers lige et skud nat-filosofi til internettet. Sov godt.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 yndlingsfilm lige nu