• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Efter 2717 matches på Tinder [...]

Mænd er nogle svin – ihvertfald på Jodel

Jeg er lige begyndt at bruge Jodel. Jeg ved ikke om jeg er bagud, men der er sgu ik’ så mange i min omgangskreds som bruger det. De snakker ihvertfald ikke rigtig om det. Måske er det lidt sådan en guilty pleasure man ikke krænger ud til højre og venstre.

Nå, men pointen med Jodel er, at man kan skrive små korte anonyme beskeder som så bliver lagt op i et feed hvorefter man kan blive upvoted eller downvoted. Det er en slags anonym twitter.

Og det der med anonymiteten har jeg det lidt ambivalent med. På den ene side er det vildt rart. Jeg kan skrive lige hvad jeg vil uden at tænke over hvad folk så tænker om mig. Ikke at jeg misbruger det og skriver en masse lort, men nogle gange er det sgu rart at kunne udtrykke hvor irriterende Hugh Grant egentligt er uden at stå for skud bagefter. Og jo. Hugh Grant skal seriøst pis af.

På den anden side så lokker anonymiteten altså også bare rigtig mange klamme mænd frem fra deres små fedtede huler bygget af gamle pornoblade og wc-ruller. Der skal intet til. Hvis en jodel på en eller anden måde omhandler sex eller kvindekroppen så er der med garanti altid nogle gutter som synes det er super passende, at skrive deres snapchat eller spørge ind til størrelsen på vedkommendes bryster eller røv. Amen så fuck dog af. Fucking aber.

Når det kommer til mænd på jodel, så er jeg nok lidt aggressiv. Jeg er åbenbart mindre tolerant over for sådan nogle mænd end damerne på jodel selv er. Måske er de bare bedre til at ignorere når mænd henvender sig til dem på den måde, fordi de har skulle gøre det så mange før. Men jeg synes det er så klamt at se på. Mænd godt op i 30’erne som forsøger at få unge piger til at tilføje deres snapchat. Hvis man opfører sig sådan bare fordi man kan være anonym så har man fucking tabt retten til at bruge det vi kalder internettet. Jeg er så træt at den opførsel.

Danmarks kvinder (og piger, alderen svinger lidt) skal for helvede da have lov til at snakke om one night stands og hvad der ellers hører til deres sexliv uden at hver eneste fucking klammert i en radius af 10 km skal komme tøffende i deres sutsko med bukserne nede om anklerne og rejen i hånden og forventer at nogen gider fucking tilføje deres sørgelig snapchat. Fuck. Nu. Af.

Nogle mænd er nogle fucking svin. Ikke alle, men nogle. Og jeg er fucking træt af dem der ér.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter 2717 matches på Tinder [...]