• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Mænd er nogle svin - ihvertfald på Jodel

Mine mest hørte sange i 2016

ron-swanson-headphones

Spotify har i år været så dejlige at lave en samlet liste over ens personlige hits for 2016 (tror altså ikke de gjorde det i 2015??). Og det jo fint nok, men man bliver godt nok lige stillet til regnskab for alle de guilty pleasure numre man faktisk går og høre. Jeg troede toppen af min liste ville være ret varieret, men det er så åbenbart ikke lige tilfældet i år. Cirka halvdelen af numrene er ny dansk hiphop. Og 2 gange Gilli…

 

Tidligt Op – Gilli er min 1’er. Jeg vidste godt, at jeg havde hørt den ret meget, men jeg var slet ikke klar over, at det er mit mest spillede nummer i 2016. Jeg tror egentlig det har noget at gøre med, at jeg altid hørte den fra 8 til 12 dengang jeg arbejde, haha. Er ret morgensur.

Another Love – Tom Odell er min 2’er. No shame. Jeg elsker den sang.

d.a.u.d.a – Sivas er min 3’er. Kæmpe hit i 2015 selvom den udkom i 2013. Jeg ved ik’ hvad det er, men jeg elsker Sivas og hele den stil han kører.

C’est la vie – Gilli får 4’eren. Jeg tror umiddelbart min primære interesse i det her nummer er produktionsbaseret. Analyseører.

Ruller Stadig – Heimdals Sidste Vogter 5’eren. Også et nummer jeg har lyttet meget til med analyserende ører. Og så har den bare et mega lækkert omkvæd!

Nasty Freestyle – Veorra er min 6’er. Mit første Veorra nummer, så det er selvfølgelig blevet voldlyttet. Vildt speciel stil.

Tonede Ruder – Sivas 7’eren. Hans Phillips vers er rigtig nice og selve produktionsmæssigt er der mange små detaljer at lytte efter. Er vild med dens lidt dunkle stemning.

Model – Gulddreng åbenbart 8’eren. Totalt guilty pleasure nummer. Kæmpe hit. Lidt pinlig over at jeg faktisk har hørt den så meget.

Savior – Fabian Mazur får æren af at være mit 9. mest spillede nummer i 2016. Er blevet rigtig glad for Fabian og hans stil.

Of All Things – G-Eazy er mit 10. mest spillede nummer. Det er det første nummer jeg sådan rigtigt hørte med G-Eazy, så det er virkelig også blevet hørt meget igennem. First love, du ved.

 

Det skal lige nævnes at jeg i 2016 har lyttet til musik på Spotify i 86 døgn sammenlagt (!). Så min top 10 er virkelig lavet på baggrund af maaaaange timers lytning og ikke bare en time her og dér.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd er nogle svin - ihvertfald på Jodel