• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • RAVI HOLST
  • ···
Sindssyge dybhavsfisk eller djævleyngel

Tilbage til virkeligheden

tired

Ja, godmorgen. Min alarm ringede kl. 7 imorges. Jeg tror ikke, at jeg har været så tidligt oppe siden… oktober. Det var ihvertfald helt mærkeligt at skulle have lys på cyklen på vej til KUA.

Jeg startede idag et nyt semester med forelæsning fra 8 til 11. Fuck man. Det er længe siden jeg har været så træt! Og jeg nåede selvfølgelig ikke at få en kop kaffe før jeg skulle ud ad døren. Og vi var løbet tør for pålægschokolade til min morgenbolle. Fucking klassisk.

Gif’en ovenfor er en nøjagtigt præsentation af mit face under hele forelæsningen. Det var hårdt! Gabte vildt meget og måtte hele tiden ændre siddeposition for ikke at falde i søvn.

Jeg har egentlig heller ikke fået købt bøger endnu. Jeg orker det ikke. Tror lige jeg skal tage lidt tilløb til den her semesterstart. Det er trods alt næsten 2 måneder siden vi havde reel undervisning og siden da har jeg ikke lavet andet end at læse op til min eksamen, set film med Josephine, produceret musik og spillet computer. Lyf wz gud.

Respekt til alle jer der står tidligt op hverdag. Puha.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sindssyge dybhavsfisk eller djævleyngel