• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Filmanmeldelse #1: Split (2017)

Mænd som sprøjter olie i deres muskler

Der er sker mange dumme ting her i verden, men dét her må være en af de dummeste. Det er længe siden jeg første gang hørte om folk som sprøjtede ting og sager ind i deres muskler for at få dem til at se kæmpe store ud. De fleste kender til Gregg Valentino, men det er ikke ham det skal handle om.

Det skal handle om Valdir Segato fra Brazilien. Han må uden tvivl, på en eller anden måde, lide af noget. Jeg ved ikke hvad det kan være. Jeg tror virkelig der er mange muligheder.

Én ting er at træne og leve efter en kostplan og så blive stor. Kæmpe stor. Det er fair nok. En anden ting ér, at tage en fucking sprøjte, suge olie op i den, knalde nålen ind i sin biceps og så trykke til. Fuuuuck, der må være tomt på 1. sal!

Det åbenlyse spørgsmål er selvfølgelig HVORFOR? Jeg er virkelig selv fortaler for, at folk skal have lov til at se ud som de vil og gøre som de vil med deres kroppe. Men jeg har virkelig svært ved at se logikken i et der olie-show, dér. Rent visuelt ser det tåbeligt ud. Det er jo tydeligt, at han ikke har trænet sig stor og stærk, men har hoppet op i en genvejskatapult og skudt sig selv afsted. Hvis man kigger godt efter på billederne kan man lige akkurat ane en lille tynd underarm.

Derudover bliver han jo på ingen måde stærkere af at sprøjte olie ind i sin arm. Det må være så skuffende, at stå med de der kæmpe overarme og så alligevel ikke kunne åbne et pisse lorte syltetøjsglas.

Omkring 1:45 kan man i videoen se en scanning af hans arm. Læge-duden viser ham hvad der er normalt muskelvæv og hvad der er olie. Jeg er seriøst målløs. Ved ikke rigtig hvordan jeg skal beskrive hvad jeg mener om det.

Umiddelbart kan jeg på ingen måde sætte mig ind i Valdir’s tankegang. På et tidspunkt i videoen siger han, at han er glad for sit spejlbillede, men han forklarer ikke hvad grunden til hans olie-misbrug. Og jeg vil virkelig gerne vide det. Er det på grund af manglende selvtillid? Har han altid været en splint? Har han et idol som han prøvet at leve op til? Mangel på identitet? Et eller andet sted må der være en seriøs god grund til at man frivilligt hopper ud i sådan et misbrug. Fatter intet.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse #1: Split (2017)