• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • RAVI HOLST
  • ···
Derfor er jeg ikke medlem af Folkekirken

Hårupdate #2

file_000_1_2

Nu er det efterhånden ved at være nogle uger siden min sidste hårupdate, så det må være tid til en ny.

I mit første hår-indlæg gik mit pandehår lige akkurat ned til min overlæbe. Nu er det nået til min hage – så det er vokset omkring 5 cm på 3 måneder. Om det er hurtigt, standard eller langsomt ved jeg ikke. Jeg synes, det lidt langsomt.

Jeg føler, det er en evigheden siden jeg startede med at lade det gro ud. Men nu er jeg i det mindste nået til et punkt, hvor det er blevet langt nok til, at jeg kan lægge det bag min ørene. Det hjælper en hel del. Jeg er virkelig midt i the awkward phase lige nu!

Næste mål er at kunne samle det hele bagi. Lige nu er de nederste 4-5 cm  i nakken ikke langt nok, så det ser lidt fjollet ud når jeg samler det bagi… Jeg har stadig kasket på når jeg er ude og det kommer jeg nok til at fortsætte med lidt endnu. Det ser bare også lidt hill-billy agtigt ud når man har halvlangt hår i nakken samtidig!

Jeg håber og ber’ til, at det er groet ud til en acceptabelt længde til sommer, altså om 3 måneder, for jeg orker virkelig ikke at skulle gå med kasket hver dag når det er varmt! Pleease…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er jeg ikke medlem af Folkekirken