• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Shoutout til kasket-folket

1 godt råd til bedre søvn

giphy

Okay – det her lille råd er noget som har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg fik det fortalt dengang Josephine og jeg gik til yoga for snart 2 år siden og jeg har husket på det lige siden.

Det går simpelthen ud på at slappe af. I kæberne og i tungen. Det lyder fucking simpelt, men sandheden er, at man kan ligge (og gå rundt) og spænde for vildt i kæberne og i tungen når man prøver at slappe af. Og selvfølgelig kommer man aldrig til at slappe rigtigt af, hvis man ligger og spænder i en muskel, om det er så bevidst eller ej.

Jeg gjorde det selv igår. Jeg fik fri kl. 23 og var så klar til at hoppe i seng omkring midnat efter en 6 kilometers cykeltur. Men jeg kunne overhovedet ikke falde til ro de første 30 minutter. Jeg opdagede at jeg (igen igen) lå og spændte i kæberne og i tungen. Jeg havde garanteret gjort det hele dagen imens jeg var på arbejde. Det er ret normalt at gøre sådan nogle ting når man arbejder fordi man koncentrerer sig. Det samme gælder panden og øjenbrynene.

Men altså – hvis du ligger og ikke kan falde til ro, så prøv at slappe af i kæbe og tunge. Sådan helt fokuseret på kæbe/tunge området. Bare fordi man ligger og PRØVER at slappe af, betyder det ikke at man automatisk slapper af i alle led og muskler i kroppen og jeg var nødt til at få det af vide af en yogainstruktør før det gik op for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoutout til kasket-folket