1 godt råd til bedre søvn

Om at skifte fra iPhone til Android

Jeg har som udgangspunkt altid været riiimelig skeptisk overfor hele Apple-bølgen, men jeg købte alligevel en iPhone 6 da den udkom (i 2015, tror jeg?), efter at have gået og gloet på Josephines daværende iPhone 6.

Ret skal være ret. Jeg var rigtig glad for min iPhone. Den fungerede rigtig fint og designet var lækkert omend man lige skulle vænne sig til de der fucking bløde kanter. Der er jo simpelthen ikke en kant på den telefon som man kan bruge som støtte. På trods af det har jeg dog aldrig smadret skærmen på den (eller nogen anden telefon i øvrigt).

Nå, men nu til det vigtige. For cirka en måneds tid siden købte jeg mig en OnePlus 3T. Jeg overvejede at vente til 4’eren kom, men de er stadig i den der fase hvor der ikke engang er kommet en lanceringsdato, så det kom jeg hurtigt fra igen.

Jeg er ekstremt glad for min OnePlus. Den har et hjernedødt batteri og 16 megapixel kameraer på begge sider. På det punkt havde min iPhone 6 et front-kamera på 1,2 megapixel, så det sutter jo i forhold til.

Den største og mest mærkbare forandring er dog hverken designet eller antallet af megapixels i kameraerne. Det er de fucking emojis. På trods af alt hvad iPhone mangler ifht. OnePlus så må jeg bare erkende at Apple’s emoji er uerstattelige. Det kan godt være Android, Facebook osv. kan lave nogle tilsvarende, men de er bare ikke de samme. Aben, numse-emojien (som egentlig er en fersken) og alle de andre man elsker er jo ikke rigtigt sig selv mere. I starten skulle jeg lige vænne mig til det. Jeg kan godt gå og savne Apple emojis lidt, men hvis man lige tager kloge-åge-brillerne på, så er det virkelig det eneste som jeg savner.

Rent teknisk, design-mæssigt og brugsmæssigt, så er der intet der forhindrer mig i at elske min OnePlus lige så højt som jeg elskede min iPhone. Og kigger man på prisen i 1 sekund, så er jeg heller ikke i tvivl om hvad jeg ville købe næste gang. OnePlus 3T koster mindre en halvdelen af en iPhone og slår den på alle parametre. Sorry, men de dejlige emojis er altså ikke 3000 kr. værd.

(Billedet er forresten det første og bedste jeg fandt Google fordi jeg er en doven abe, deal with it)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 godt råd til bedre søvn