• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • RAVI HOLST
  • ···
Brunch på Mad & Kaffe - Vesterbro

Så kom mit første nederlag! (ish)

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har gået og groet mit hår ud de sidste… 6 måneder ihvertfald. Så mit hår har naturligvis været rimelig langt. Pandehåret gik ned til under hagen. Så har I en lille idé om hvor langt det var.

Idag valgte jeg så at tage et smut til frisøren. Jeg kunne virkelig ikke mere. Det er umiddelbart den første gange jeg ikke gennemfører noget jeg har sat mig for. Titlen er måske lidt clickbait-ish, men hva’ fanden.

De sidste par måneder har været sååå dårlige hair-wise. Det der latterlige mellemstadie hvor man ikke har længden til en knold, men det hele er for langt til at style det nogenlunde anstændigt. Kasketten kunne skjule lidt af det, men jeg var nået til et punkt hvor dét der stak ud i nakken var begyndt at blæse rundt når jeg fx cyklede. Fuuuuck man. Lignede seriøst noget der var løgn. Så idag skulle det være.

Nu er jeg helt korthåret igen. Det var en ret hurtig beslutning. Jeg nåede faktisk kun at gå og tænke over det i et par dage. Jeg har endnu ikke fortrudt det. Det eneste jeg har fortrudt er hvordan jeg blev klippet.

Jeg har en ret irriterende virvel og frisøren har desværre ikke lige taget højde for den. Så jeg skal liiiige gro 2-3 cm tilbage, så jeg kan rette lidt i fritsen. Men udover dét, så er jeg egentlig ret tilfreds med at være korthåret igen. Specielt nu hvor det bliver varmere og PS. nu hvor jeg nævner varme – FUCK hvor er jeg lykkelig over at kunne træne uden kasket igen. Hold kæft hvor det dog suttede. At træne. Med kasket. Puha, godt det er overstået. Fatter ikke de tøser (og fyre, egentlig) som kan træne med kasket og store hovedtelefoner. Det må være så hjernedødt varmt…

Nå, men essensen af det her indlæg er ligesom, at jeg har droppet det lange hår og er gået tilbage til en kort frisure. Som så lige skal rettes til om nogle uger. Hvilket kun kan gå for langsomt….

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch på Mad & Kaffe - Vesterbro