Shoutout til buschaufførerne

Nyt Canon EF 50mm F/1.8 II

For læænge siden købte jeg et Canon kamera, som jeg brugte rigtig flittigt i starten. Men den seneste tid er det virkelig ikke blevet brugt meget. Jeg havde faktisk lidt glemt jeg havde det og det er lidt synd.

Jeg holder rigtig meget af at tage billeder og er egentlig ret nysgerrig når det kommer til det punkt, så da jeg begyndte at støde på flere og flere anbefalinger af Canons 50mm objektiver, så kunne jeg godt mærke min indre fotograf-lyst blusse op igen. Så i lørdags tog jeg mig sammen og købte et Canon EF 50mm F/1.8 II objektiv. Jeg har ellers aldrig rigtig gået så meget op i objektiver, selvom jeg helt klart godt kunne føle begrænsningerne ved det objektiv som fulgte med kameraet dengang.

Jeg er stadig i test-fasen og skal liige lære det rigtigt at kende, men jeg er indtil videre rigtig glad for jeg købte det. Og så kostede det jo kun 899,- kr. Det er virkelig et billigt objektiv og lader til at være en ret god investering.

Jeg glæder mig vildt meget til at komme ud og tage nogle flere billeder med det og jeg tror helt klart også, at den lave vægt gør det lidt mere indbydende at slæbe sit kamera med rundt i København.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoutout til buschaufførerne