Wishlist #1 - ARKK SNEAKERS

1. maj og alt det der

For nogle mennesker betyder 1. maj rigtig meget. For andre mennesker betyder den en ekstra “fri”-dag og eller at man tager i Fælledparken. For mig betyder 1. maj absolut ingenting.

Så idag kommer jeg ikke til at fortælle om alle de bajere jeg ikke er drukket i Fælledparken eller om de taler jeg ikke har hørt noget som helst af. Jeg hader øl og jeg går virkelig ikke op i politik. Derudover så har jeg det virkelig svært med unge mennesker som tager del i politiske sager, som 1. maj er, uden at vide hvad dagen står for. Jaja, der er selvfølgelig nogle som bare tager med for hyggens skyld. Men alligevel. Så kan dagen jo stå for hvad som helst. Hitlers fødselsdag for eksempel. 

Nå, men dagen idag er gået med at ligge på sofaen og spise ting fra bageren imens vi så Modern Family. Det er seriøst længe siden jeg har spist en romkugle. Altså før dem jeg spiste idag. Her til aften var vi inde og se live-optagelser til Comedy Fight Club 2. uge i træk. Og gæt om om vi endnu en gang blev placeret så vores ansigter ihvertfald var på skærmen et par gange i minuttet! Denne gang handlede det om mad. Sidst var det revy. Det var vildt sjovt og det er selvfølgelig altid ret spændende, at være med når noget skal sendes live og der er chance for ens eget bøvede ansigt kommer på skærmen.

Nårh ja, og så har vi købt endnu en plante og det er selvfølgelig ikke hvilken som helst plante. Det er blogger/instagrammer-planten over dem alle. Monstera-planten. Eller en Fingerphilodendron, som den vidst også hedder. Den med bladene, du ved. Vi har købt en som ikke er “voksen” endnu, som er cirka 40-50 cm høj. Så får vi ligesom selv lov til at være med til at vokse den stor. Jeg har ikke rigtig nogen anelse om hvor stor den sådan KAN blive, men det finder jeg jo nok ud af.

Den skulle være ret nem at passe i og med at den bare ikke må stå i direkte sollys og skal vandes 1-2 gange om ugen.

Vi har købt den på nettet og skal først hente den på onsdag, så går jeg lige og glæder mig vildt meget til lige nu.

(Billedet af planten er ikke mit, men det første og bedste jeg fandt på Google)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist #1 - ARKK SNEAKERS