• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Nyt Canon EF 50mm F/1.8 II

Wishlist #1 – ARKK SNEAKERS

Hold nu kæææft, hvor vil jeg gerne have bare ét par af de her Arkk sneakers. Og de ligger jo også i en prisklasse som ikke er umulig at betale for. Jeg har det bare lidt svært ved at købe sko som ligger på den anden side af 1000 kr. fordi jeg ved hvor hurtigt jeg får grisset dem til. Bare det at cykle giver mig sorte mærker på sålen. Det er den rationelle hjerne der styrer på dét punkt.

De ligger lige og svæver omkring 110-135 ? og jeg vil så gerne have fingrene i nogle af dem. De går rent ind i min smag for sko. Formen, det minimalistiske design og farverne. Det hele spiller.

Det må blive en dag hvor jeg ikke længere er på SU……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt Canon EF 50mm F/1.8 II