• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Tattoo inspiration #1

Outfit #1

Jeg er så småt begyndt at snuse til det der med at lave outfit collager! Jeg er virkelig godt klar over, at baggrundsfarven på de her ting ikke er samme farve hvid som resten af baggrunden, men jeg orkede virkelig ikke at beskære det så præcist, im so sorry! 🙂 Jeg kunne heller ikke bestemme mig for hvilken af trøjerne jeg skulle vælge så de kom begge to på, hæhæ. Jeg tror jeg er mest på den sorte.

Alle tingene er fra Zara, så looket koster ikke en bondegård! yay

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoo inspiration #1