Outfit #1

TOP 10: 80’er sange

80’ernes musikscene var legendarisk og det er sleeet ikke til diskussion. Der er SÅ mange fantastiske numre fra dét årti og min lille liste er blot et lille bitte bud på hvilke der muligvis er de bedste. At begrænse sig til 10 sange er virkelig svært og hårdt!

Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle rangere dem og jeg er kommet frem til, at de ikke bliver rangeret. Det er simpelthen for svært. Så listen her er altså en samlet liste over mine 10 yndlingsnumre fra 1980’erne. Og jeg har garanteret glemt nogle guldklumper, men sådan må det være i denne omgang! 🙂

  • Danzig – Mother (1988)
  • Metallica – Welcome Home (Sanitarium) (1986)
  • Metallica – Fade To Black (1984)
  • Asia – Heat Of The Moment (1982)
  • Guns N’ Roses – Welcome To The Jungle (1987)
  • Guns N’ Roses – Sweet Child O’Mine (1987)
  • Laura Branigan – Self Control (1984)
  • Cyndi Laupner – Time After Time (1983)
  • Yes – Owner Of A Lonely Heart (1983)
  • Alphaville – Forever Young (1984)

Hvilke fantastiske 80’er numre skal jeg tilføje hvis jeg skulle udvide listen? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #1