TOP 10: 80'er sange

Filmanmeldelse #4: Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Jeg har været med Josephine og hendes mor i biografen og set Guardians of the Galaxy Vol. 2! Og ja, svigermor var med, du læste rigtigt nok. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det er faktisk rigtig hyggeligt.

Nå, tilbage til filmen!

Guardians of the Galaxy Vol. 2 var virkelig god. Ligesom 1’eren. Den er fantastisk godt og flot lavet, skuespillerne er mega godt castet og gør det upåklageligt, manuskriptet er pisse godt hele vejen igennem og man keder sig ikke ét sekund.

Jeg er som udgangspunkt ikke særlig glad for Marvel’s superhelte film, men den her er 100% værd at se. Den er langt bedre end Captain America-filmene (og dem som ligner) og rammer et langt højere niveau end Captain America nogensinde kommer op på. Det er ikke bare ‘de gode mod de onde’ og en masse slåskampe, høje fald og ting som går i stykker.

Derudover så er Chris Pratt jo legendarisk i hans rolle som Peter Quill. Og Groot formår at holde sig nice, selvom han jo er blevet en lille sød baby-plante igen. Groot havde ellers virkelig potentiale for at gå hen og blive alt for cheesy, men han klarer sig uden problemer igennem hele filmen uden det bliver plat. Han er bare pisse sød.

Og så skal jeg lige huske og nævne musikken! Alle filmens soundtracks er virkelig gode og selvom de står i stor kontrast til filmens univers, så passer de virkelig godt ind. Fx. er Led Zeppelin’s “Babe I’m Gonna Leave You” med. Og den er altså fra 70’erne, så vidt jeg husker.

Hvis man er til det mindste fantasy/science fiction så vil jeg virkelig anbefale at gå ind og se den. Den er med garanti dét værd og jeg kommer uden tvivl til at se den igen 🙂

6/6 herfra.

Hvis du har set Guardians of the Galaxy Vol. 2, så vil jeg vildt gerne høre hvad du synes om filmen nede i kommentarene! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 10: 80'er sange