• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • RAVI HOLST
  • ···
Opskrift: Proteinrig hjemmelavet lasagne med spinat og hytteost

Eksamenspause!

Hold da op, en lang pause jeg har haft. Jeg har simpelthen ikke skrevet et eneste indlæg de sidste 2 ugers tid og det er virkelig lang tid i mine øjne. Grunden er at jeg de sidste par uger har skrevet eksamensopgave. 20 siders opgave all by myself. Og når man sådan føler, at man har siddet og brugt hele dagen på at sidde og skrive opgave, så er der bare ikke mange ord tilbage i fingrene.

MEN, nu har jeg afleveret og jeg har derfor kun 1 mundtlig eksamen tilbage. En forfærdelig én, men ikke desto mindre så kun denne ene. Det betyder at jeg får ferie på torsdag i næste uge! Det glæder jeg mig fandeme til. Jeg har ikke engang haft overskud til at poster regelmæssigt på Instagram, men okay, hvis man sidder og skriver opgave 6-7 timer om dagen, så er der heller ikke så meget at tage billeder. Medmindre folk har en interesse i at se mig i mit opgave-outftit: shorts, tennissokker, grimt garn, lidt accessories i form af et par kopper kaffe og mine studiebøger.

Jeg synes alligevel jeg skyldte en forklaring på denne her mega lange pause, så her er den. Det er heldigvis snart ovre!

PS: jeg har ingen lækre, blankpolerede eksamensbilleder til det her indlæg, så jeg bruger bare min evige klassiker: søde Jeppe.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Proteinrig hjemmelavet lasagne med spinat og hytteost