• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Filmhistorie - den hårdeste eksamen jeg har været oppe i

Mine yndlingsnumre i øjeblikket

I denne her uge kommer jeg til at skulle arbejde en del og det betyder, at jeg virkelig får tid til at lytte alt muligt musik igennem. Når man sidder og arbejder ved en computer, så kan man virkelig komme omkring mange forskellige artister på sådan en 8-timers vagt. Jeg er vidst også en af de få mennesker i Danmark, som rent faktisk bruger Spotifys “Discover Weekly” og “Your Daily Mix” listerne. Der er selvfølgelig en masse bras på dem, men indimellem er der virkelig også nogle gode perler!

I øjeblikket lytter jeg ret meget til de her numre når jeg arbejder:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmhistorie - den hårdeste eksamen jeg har været oppe i