Pakkeliste til Kreta

10 ting jeg ikke savner ved Roskilde Festival

Hey hey. Det er tid til endnu et lille Roskilde-indlæg.

Jeg har været på Roskilde hvert år siden 2011, så i år ville have været mit 7. år. Men jeg er sgu ikke med denne gang! Det besluttede jeg mig for sidste år, da jeg godt kunne mærke, at festivallivet i telt og tis måske ikke var liiiige så spændende som tidligere. Jeg tror umiddelbart bare jeg er “vokset” fra det, selvom det lyder lidt latterligt. Jeg er bare ikke længere så interesseret i at ligge i telt ved siden af 80.000 stive mennesker, tror jeg.

Resten af min faste camp (12-13 drenge) er stadig dernede igen i år. På nær nogle få som skal arbejde og én anden som skal være far i løbet af ugen. Men når alle ens venner er taget afsted, så kan man nogle gange godt alligevel føle, at man går glip af noget. Derfor har jeg valgt lige at lave en hurtig liste over ting jeg ikke savner fra Roskilde. Så kan jeg forhåbentlig lige sikre mig, at jeg i år tog det rigtige valg.

1. At sove i telt

Simpel ting. Telt, sovepose og luftmadras er seriøst noget lort. Jeg gider det kun, hvis alternativet er at sove på en sten i de norske fjelde.

2. At have langt til vandhaner

Jeg hader at skulle gå langt efter et glas vand. Eller vand så jeg kan børste tænder. For det glemmer jeg ikke bare fordi jeg er på Roskilde. Niks. Bisserne skal børstes inden jeg skal i seng, uanset om klokken er 23 eller kvart i 4 om morgenen.

3. At skulle købe al min mad i en bod

Fuck dat shiet. 60 kr. for 2 hvidløgsbrød, det tror jeg lige jeg springer over. Priserne på mad er latterlige på Roskilde. Og det er ikke fordi kvaliteten er høj. Det er trods alt kun efterskoler og spejderklubber som står og laver burgere på samlebånd. De gør bare som tegningen siger.

4. At skulle bade med andre

Måske er jeg bare lidt blufærdig, men jeg kan sgu egentlig meget godt lide privatlivet når jeg fx. skal i bad. Så hvis de 35 andre mennesker lige gad skride ud af den her bade-container, så ville det være fint. “Jamen kan du ikke bare lade være med at bade” – lad mig lige stoppe dig helt dér. Nej. NEJ. NEEEEJ.

5. At træde på gamle makreldåser

Admit it. Folk er nogle svin på Roskilde. Stort set ALLE smider deres skrald på jorden uanset hvor de er. Det tager ikke mere end 2 dage før hele marken er et minefelt af skarpe makreldåser.

6. Typer som ham på billedet

Simpelt. Tag dig sammen, idiot. Hav nu lidt selvrespekt.

7. At skulle gå igennem 23 ølbowlingbaner for at komme til festivalområdet

Det der ølbowling, det er simpelthen for overvurderet. Så sjovt er det bare ikke. Og det fylder af helvedes til. Og de der Roskilde-jomfruer som tror det er okay at råbe tigermis, for derefter at løbe hen for at vælte dig, de skal fucking skride. Langt væk.

8. At skulle deale med gamle fulde voksne mænd til koncerterne

Her snakker jeg om de mænd i 40-60 alderen som kommer i musikdagene for at høre et eller andet fra deres ungdom. De er ikke for sjov. Jeg har tit oplevet mænd på min fars alder, som drikker sig hjernedødt stive og slet ikke kan tage ansvar for dem selv. Det er virkelig pinligt at se på. Specielt hvis de også råber ting efter unge piger. Som ingen nogensinde burde gøre.

9. At skulle høre på folk bolle i teltet ved siden af.

Ej, nej nej nej. Seriøst. Der er ikke noget mere forstyrrende end når hele naboteltet bevæger sig og man bare kan høre en eller anden trunte ligge og få sit livs dårligste omgang. Det er i det mindste hurtigt overstået.

10. At vågne kl. 6 om morgen til nabocampens latterligt store anlæg

Nogle tager umiddelbart kun på Roskilde for at fucke alle andres søvn op. Jeg har flere gange oplevet de der lorte camps som har et kæmpe anlæg med, som de bruger til at vække alle med. Oftest er det ikke engang fordi de selv står tidligt op, men fordi de endnu ikke er gået i seng. Og fordi de er nogle røvhuller.

Okay – det fyldte lidt meget. Der var vidst lidt indebrændthed som endelig kom ud. Men når det er sagt, så er der selvfølgelig også en masse positive ting ved Roskilde, men det er et helt andet indlæg.

Og hvis du er på Roskilde i år, så nyd det. Som i nyd det nu. Idag. Inden I skal i gang med at bygge jeres ark, så I er klar når flodbølgen kommer på lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til Kreta