10 ting jeg ikke savner ved Roskilde Festival

Jeg er tilbage fra ferie

SÅ er jeg endelig hjemme igen. Josephine og jeg har været en uge på Kreta med noget af hendes familie og det har været sååå skønt. Jeg har af rimelig gode grunde ikke rigtig kunne skrive så meget dernede, primært på grund af dårligt wifi, men også fordi muligheden for at sætte sig ned og skrive aldrig rigtig opstod. Når man går rundt i 39 graders varme er der ikke så mange ting man orker. Udover at være i poolen.

At være på ferie i en uge er rigtig skønt fordi alt er anderledes og spændende. Men jeg kunne godt mærke, at jeg efterhånden faktisk savnede at være hjemme. Jeg savnede min hund Jeppe, min kaffe, min egen seng og bare dét at være hjemme.

Jeg har formået kun at blive en smule solskoldet, men jeg har så heller ikke taget direkte sol en eneste gang. Al farve er kommet imens jeg har lavet noget, så denne gang undslap jeg at få en helt rød front og en hvid ryg, som ellers lod til at være ret populært blandt strandfolkene.

Men nu er jeg altså hjemme i København igen. Klar til at få skrevet lidt igen, nu da der ikke er så mange “forstyrrelser”.

Billedet er fra i torsdags. At spise aftensmad til sådan en solnedgang er virkelig skønt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ikke savner ved Roskilde Festival