• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Jeg er tilbage fra ferie

10 Sange jeg lytter til når jeg skal læse

Hvis der er noget jeg ikke kan, så er det at læse og samtidig høre musik jeg kan synge med på eller kan forstå. Altså rent lyrisk. Det er lidt som at have nogen siddende ved siden af som bare sidder og snakkker. På et eller andet tidspunkt begynder jeg helt ubevidst at høre lidt efter hvad der bliver sagt. Så går der 5-6 minutter og så opdager jeg at jeg bare har siddet og kigget på bogstaver imens jeg har lyttet til teksten i en sang. Så kan jeg starte forfra. Når jeg skal læse kan jeg stort set kun høre musik uden al for meget lyrik. Hvis det er lyrik på et andet sprog end engelsk og dansk, så kan det også gå an.

Til det her indlæg har jeg samlet mine 10 go-to sange når jeg skal læse. Jeg burde egentlig også oprette en playliste på Spotify med dem, så jeg ikke skal sidde og søge efter dem enkeltvis hver gang.

PS. Gustavo Santaolala – The Wings findes i en dobbelt så lang version på YouTube, hvis du skulle have lyst til høre lidt mere af den. Jeg tror den er omkring 5 minutter lang dér. Og ja. Det er Brokeback Mountain soundtracket og det er fantastisk.

Og så vil jeg lige hurtigt nævne, at filmmusik faktisk generelt er rigtig godt at læse til, fordi de som regel er udelukkende instrumentale. The Revenant, Tron og Ringenes Herre har mega læse-venlige soundtracks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er tilbage fra ferie