Blogger tips: Google Alerts

Om IKKE at være et morgenmenneske

Her hjemme er vi to slags mennesker. Josephine er et morgenmenneske. Og så er der mig. Hun står i hverdagene (så vidt jeg ved) op omkring kl. 6 og møder på arbejde omkring kl. 7. Og her skriver jeg ‘så vidt jeg ved’, for jeg er aldrig vågen på de tidspunkter. Jeg står nemlig først op på et tidspunkt imellem 8 og 9.30.

Om morgenen er jeg slet ikke blevet til et menneske endnu. Jeg er bare en eller anden klat, der skal bruge 1-1½ time på at samle mig selv sammen og vågne op. Jeg er på absolut ingen måde snakkesalig om morgen, i modsætning til Josephine. Derfor er vi også blevet enige om, at vi ikke går morgenturen med Jeppe sammen. For hvis vi gør, så bliver der mega hurtigt dårlig stemning. Josephine vil gerne snakke og jeg bliver mere og mere negativ, jo mere hun gør. Om morgenen altså. Så er det bedre, hvis jeg bare går turen selv, drikker min kop kaffe når jeg kommer tilbage og langsomt får søvnen ud af øjnene i et tempo der er mit eget.

Det virker lidt underligt, men jeg elsker at høre musik om morgenen. Der må gerne være larm og ske ting, men jeg gider bare ikke snakke. Den del af min hjerne, som skal tage stilling til ting og forme sætninger har brug for en blød start. En rigtig blød start. En så blød start, at den ville vælte hvis ikke der var støttehjul på.

Jeg kan godt lide at få noget ud af dagen, men jeg er dårlig til at stå tidligt op. Hvis jeg sover til mere end 9, så fortryder jeg det altid. Jeg er sjovt nok mest produktivt imellem 10 og 12, så hvis jeg sover for længe, så bliver jeg tit sur på mig selv. Det der med at sove til langt op af formiddagen er noget jeg forbinder med at være en teenager uden ansvar for noget. Jeg gider ikke sove til 11, spise morgenmad klokken 12 og så have 6 timer inden det er tid til at lave aftensmad. Fuck man, det er dagen for kort til. Samtidig gider jeg sgu heller ikke stå op kl. 6. Det er first world problems, I know.

Hvis jeg kunne, så ville jeg hver dag vågne kl. 8, går en kort morgentur med Jeppe, høre musik, skrive, producere musik og drikke kaffe til kl. 12 og så tage dagen derfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger tips: Google Alerts