• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • RAVI HOLST
  • ···
Shout-out til mænd som slår polo-kraven op

Skal jeg virkelig skifte frisure pga. politik?

Selvfølgelig skal jeg ikke det. Hold nu op.

Det lader åbenbart til, at en flok amerikanske højreekstremister (læs: KKK/nynazister) nu har taget den klassiske undercut til sig. Og hvad så? TV 2 har skrevet lidt om det (læs artiklen her) og de havde også et par folk inde og snakke om det i Go’ morgen Danmark igår. Den ene var en frisør, med netop denne type frisure, som heller ikke planlægger at ændre frisure fordi folk er begyndt at tillægge det symbolske værdier.

Fuck nu af. Den frisure har intet med højreekstremisme at gøre. Folk med langt skæg er heller ikke nødvendigvis terrorister, bare fordi Osama Bin Laden havde lagt skæg. Det er jo for latterligt at sætte lighedstegn imellem de to ting. En ting er at de har taget frisuren til sig. Jaja. Lad dem da gøre det. Det er trods alt en meget lille gruppe mennesker der er tale om. En anden ting er, at LADE dem få brugsretten over en pisse udbredt frisure. Ham der ‘jon hendren’ som i et tweet opfordrede Macklemore til at tage afstand fra højreekstremisme, fordi han tidligere har haft samme frisure er jo et kæmpe fjols. Hvis alle med frisuren skal til at tage afstand til højreekstremisme, så giver vi jo frivilligt afkald på en frisure som millioner af mennesker gør brug af. Uden at have en fis at gøre med de tåber der klæder sig i hvide lagener i USA.

Jeg har selv en variation af samme frisure. Og der findes tusindvis af variationer. Og det er jo klart. For hvad er alternativet? Skal vi alle være kronragede eller skal al vores hår have samme længde? Så tror jeg vi går en mørk, mørk tid i møde.

Jeg synes det er forkert at give de her ekstreme fjolser lov til at tage patent på en klassisk frisure og jeg synes det er endnu dummere af medierne, at sætte så meget fokus på det/dem. Og ja, jeg sætter jo også selv fokus på det i det her indlæg, men det er som et modargument, til hvorfor vi ikke skal lade os påvirke.

Lad dem dog have den frisure de vil ha’, uden at resten af verden pludselig skal indrette sig efter dem. Ellers bliver hår da hurtigt at minefelt af symbolik.

(Beklager billedets dårlige opløsning!)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shout-out til mænd som slår polo-kraven op