• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Efterårs outfit

Gokart og køresyge

I fredags skulle jeg have været til en dobbelt fødselsdag for nogle venner, men jeg kom sgu til at melde fra tidligere på dagen. En ægte klassiker. Jeg var simpelthen bare ikke i humøret til det. Jeg har været tidligt oppe hele ugen, så jeg trængte virkelig til bare at ligge på sofaen. And so I did. Og jeg bestilte også usundt mad til døren. En vaskeægte fredag

Om lørdagen var der endnu en fødselsdag. Denne gang var det svigermors. Her meldte jeg så ikke lige afbud, haha.

Men SØNDAG… Søndag var jeg endnu en gang til et fødselsdagsarrangement. Denne gang skulle vi køre gokart. Og jeg havde glædet mig. For en gangs skyld. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at være sammen med mine venner, men jeg bryder mig ikke om at være det, når det blot er for at drikke. Jeg har skrevet lidt om det før.

Men denne gang skulle det jo handle om at køre gokart – så her skulle der ikke drikkes. Fuck yeah.

Da vi kom derud var der nogle børn i gang med at køre. Altså børn i alderen 4-12 år. Og fuck, de kørte hurtigt. En af dem kørte med en gennemsnitsfart på 60 km/t. Altså hvad fanden. Det var virkelig imponerende.

Vi skulle køre 2x15minutter, så vi samlet set kørte i 30 minutter i hhv. en indledende runde og en finale runde. Jeg kørte fint i den indledende runde og kvalificerede mig da også til A-finalen (med de 5 bedste ud af 11), men da vi så skulle til at køre finale-runden, så gik det lidt galt. Jeg fik det skidt. En rigtig god omgang køresyge. Den slags køresyge som man også får af at køre rundt i bjergene i det sydlige Frankrig i en varm bil uden aircondition. Så altså… Jeg kørte 5 omgange i finale-runden og så drønede jeg sgu lige i pit’en. Eller… jeg trillede langsomt og svagt hen imod pit’en. Jeg vidste godt at slaget var tabt.

De næste 30 minutter gik med at jeg sad og prøvede ikke at kaste op. Fuuck, jeg var dårlig. På vej hjem i metroen fra Kastrup til Nørreport måtte jeg stå af 2 gange. Det er en tur på 15 minutter – hvis man altså bliver siddende i samme metro hele vejen ihvertfald. Men ja, måtte stå af 2 gange for lige at få en pause, noget frisk luft og fast grund under fødderne. Og så valgte jeg også lige at gå hjem fra Kongens Nytorv til Nansensgade. Puha.

Det var skide sjovt, men det kostede mig altså også lige 2-3 timers køresyge og en walk of shame der ikke er set før, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs outfit