• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • RAVI HOLST
  • ···
5 Instagrammere jeg elsker

At skulle genfinde lysten til at træne

Jeg ligner rigtigt nok ikke en kæmpe fitness-fætter, men hold da op hvor har jeg efterhånden trænet mange år. Jeg startede som 15 årig og jeg fylder 25 om nogle få måneder.

Målet har aldrig været at blive kæmpe stor og heldigvis for dét, for så havde jeg godt nok failet hårdt.

I løbet af de mange år har jeg haft perioder hvor jeg har trænet mere og mindre. Og jeg har flere gange måtte hanke op i mig selv og smide mig selv tilbage på løbebåndet. Jeg bilder mig selv ind, at det er helt naturligt at miste lysten til at træne en gang i mellem. Det kan ikke være noget kun jeg oplever.

Min erfaring er, at den nemmeste måde at komme i gang igen på, er at gøre forarbejdet ordentligt. Find ud af hvilke dage der passer og hvad der skal trænes hvilken dag. Det er 100 gange nemmere at tage derned og så bare følge et planlagt program i stedet for at skulle stå dernede og finde ud af hvad der giver mening at træne på den pågældende dag.

Det mindst effektive for mit eget vedkommende er hvis man bare winger det hele. Planlægning og programmer er virkelig vigtigt. Ihvertfald for mig.

Jeg har besluttet at træne fast 3 gange om ugen igen og lige nu glæder jeg mig faktisk til at starte igen. Jeg har ikke fået trænet regelmæssigt siden juni/juli, så jeg har selvfølgelig fået den der ‘flade’ fornemmelse i kroppen. Og jeg hader det. Det giver mig ret meget blod på tanden, fordi jeg ved hvordan jeg har det, når jeg træner regelmæssigt. Jeg ved godt hvad jeg går glip af. Og når man først er kommet ind i rutinen, så bliver det også en del nemmere at fortsætte. 

Jeg har af en eller anden grund altid været bedst til at få trænet om vinteren og i de mørke måneder. Måske er det de lave temperaturer som giver mig lidt overskud eller den lille mængde af mennesker i centeret.

Anyway, det var bare lige lidt tanker omkring dét at skulle starte med at træne igen. Det kan være rigtig svært, men med den rette planlægning og forberedelse er det altså ikke helt så svært, som mange tror.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Instagrammere jeg elsker