5 Instagrammere jeg elsker

10 ting jeg skal nå inden jeg bliver 40

Jeg bliver snart 25 og jeg kan seriøst godt mærke den der ‘åh nej, jeg er snart gammel’-følelse, så jeg har simpelthen lige sat mig ned og fundet ud af, hvad jeg egentlig gerne vil gøre INDEN jeg bliver ‘gammel’. Og jo, når man er +40 så man altså lidt gammel. Here we go.

1. Besøge atomkraftværket ved Tjernobyl

Det lyder måske lidt underligt, at man har lyst til at tage hen til et radioaktivt sted, men ja… Det har jeg altså. Jeg vil vildt gerne opleve den der fuldstændige døde, ubeboelige by!

2. Køre tværs over USA på motorcykel

Det er en klassisker på folks bucket list. De fleste gør det vidst bare i bil. Jeg vil helst gøre på to hjul – men jeg er også åben overfor at gøre det i en luksus autocamper.

3. Besøge katakomberne i Paris

Øh… kranier og kældre. Det seriøst lige mig og skal bare opleves.

4. Se Nordlys

Det så pænt, jo! Og ikke noget vi rigtig ser i Danmark, så det er også et punkt her.

5. Flyve i luftballon

Der er bare et eller andet over at hænge i luften UDEN at bevæge sig 500 km/t, som man gør når man flyver.

6. Spille en koncert

Det her er faktisk ret vigtigt for mig. Jeg har (ligesom mange andre) også den der følelse af, at man er nødt til at opnå noget med sit liv. At spille en koncert ville være en bedrift jeg ville være stolt af. Jeg har spillet koncerter før, men aldrig med mig selv som hovednavn.

7. Skyde med nogle store guns på en skydebane

Kan eventuelt kombineres med road trippet igennem staterne. Fuck, jeg vil gerne prøve at skyde med fuldautomatiske våben.

8. Blive selvstændig

Igen har det her noget at gøre med dét at opnå noget. Jeg brug for at arbejde med noget der er mit. Jeg tror aldrig jeg vil blive tilfreds, hvis jeg for evigt skulle arbejde under nogen. Jeg vil lave noget der er mit eget.

9. Medvirke i en film

Det her er bare sådan en lille lolleren ting, egentlig. Jeg kunne faktisk rigtig godt tænke mig, at kunne sige ‘hey, jeg er faktisk med i den der film’. Også selvom jeg bare spiller en eller anden random gut, der går forbi på gaden, haha.

10. Rejse alene

Den her bliver formentlig svær at fuldføre, for jeg er ret indadvendt og tilbageholdende. Men det skal selvfølgelig ikke stoppe mig. Jeg vil gerne opleve noget vild natur på egen hånd. Fx. Alaska eller Canada. Jeg kan selvfølgelig også godt gøre det som en storby-rejse – det har jeg ikke lige besluttet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Instagrammere jeg elsker