• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
10 ting jeg skal nå inden jeg bliver 40

10 tv-serier du skal se

Den her liste er selvfølgelig total biased. Altså jeg har ikke set alle serier i verden, så der er rigtig mange jeg ikke kan udtale mig om. Det her er listen af serier jeg ville foreslå, hvis du spurgte mig hvad du skulle begynde at se, i mens vi sad på Konya Kebab på Nørrebrogade på vej hjem fra en bytur kl. 3 om natten. I total vilkårlig rækkefølge.

Lad os komme dauda ?:

1. Breaking Bad

BREAKING BAD. En af mine all time favorites. SKAL ses. Ligger hos Netflix.

2. Brooklyn Nine Nine

Nok en af de sjoveste serier jeg nogensinde har set og jeg græder over at der ikke er flere sæsoner. Andy Samberg og Chelsea Peretti er legendariske i den. Ligger hos Netflix.

3. Parks & Recreation

Har også virkelig været glad for den her. Ron Swanson er min helt. Ligger hos HBO.

4. Game of Thrones

Okay, du er en nørd hvis du ikke har set Game of Thrones. Og du også en nørd hvis du har. Men så ved du også hvorfor alle elsker den serie. Ligger hos HBO.

5. Rick and Morty

GET SCHWIFTY. Fucking elsker Rick and Morty. Rick er mit spirit animal. Ligger hos Netflix.

6. Westworld

Forbered dig på at blive mind fucked. Pludselig er din bedste ven en robot. Vanvittig god serie. Ligger hos HBO.

7. Mr. Robot

Hans forhold til mennesker og verden omkring ham er så relaterbar. En serie jeg godt kan lige at se med hovedtelefoner på, så jeg kan lukke verden ud. Der er nogle virkelig gode replikker ind i mellem som bare rammer lige hvor de skal.

8. Silicon Valley

Tech-start-up-komedie-serie. Hvis man bare kender det mindste til kodning, start ups eller Facebook, så er det her en serie for dig. Det altid rart at grine af og med nørder. Glæd dig til Erlich Bachman.

9. Modern Family

En meget amerikansk serie, men stadig virkelig sjov hvis man er med på præmisserne. Phil, min gud.

10. Community

Commmunity er en mega undervurderet serie. Mange har aldrig hørt om den. Hvis du synes ham den lille asiat fra The Hangover er grineren, så se den her. Her er han med i 109 afsnit ud af 110. Og han er grineren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal nå inden jeg bliver 40