• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
10 tv-serier du skal se

Vandretur i Norge – opstarten

Jeg er ret glad for at være i naturen – specielt hvis det er en anderledes slags natur end den danske.

Den sidste tid har jeg været vildt presset, stresset og har haft alt for meget om ørene. Som et modsvar på det er jeg begyndt at planlægge en tur til Norge, som jeg vil tage på en gang når jeg har haft min sidste eksamen for næste semester. Så det bliver i sommerferien 2018. Hvor i Norge jeg ender har jeg ikke lige taget stilling til lige nu.

Jeg længdes vanvittigt meget efter at være helt alene og finde mig selv og jeg tror lidt, det er dét der har startet tankerne om at tage væk. Langt væk fra alt og alle.

Planen er at tage toget eller flyve til Oslo og så tage videre derfra med et tog og så på et tidspunkt hoppe af. Formålet er ikke rigtig at tilbagelægge sygt mange kilometer på gåben, men jeg regner alligevel med at gå et pænt stykke over 3-4 dage. Jeg har også tænkt mig at overnatte i telt og altså ikke bruge hytter/vandrehjem osv.

Jeg ved godt, at det er vigtigt, at man ikke tager al muligt unødvendigt og tungt grej med på sådan en tur, men jeg har nu alligevel tænkt mig at tage mit kamera og en lille tripod med, da jeg rigtig gerne vil tage nogle landskabsbilleder deroppe imens jeg er der.

Lige nu skal jeg researche en del, finde ud af hvad jeg skal bruge af udstyr, få det købt og så bestemme mig for et sted i Norge og en rute jeg vil gå. Jeg har heldigvis rimelig god tid til at få styr på det hele 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tv-serier du skal se