• Lasse Emil
 • Kevin Angelsø
 • Ravi Holst
 • ···
10 grunde til jeg ikke tror på det bedste i mennesker

Mine 9 favorit musikvideoer

Musikvideoer er sleeet ikke lige så store eller “vigtige” som de var for 10 år siden (shout-out til Boogie Listen), men der er heldigvis stadig nogle som gør en kunst ud af det. Det virker lidt som om, at det nu bare er lidt ekstra guf, men ikke en nødvendighed. Umiddelbart vil jeg sige, at det garanteret har haft noget at gøre med, at man ved at vise lidt nøgne damer (ja, 50 Cent, det er dig jeg kigger på), kunne tiltrække sig lidt opmærksomhed på MTV og andre tv-kanaler som engang viste mange musikvideoer.

Jeg er gået lidt i tænkeboks og har prøvet at lave en liste over de musikvideoer, som jeg personligt bedst kan lide. Jeg har ikke rigtigt tænkt over hvilke musikvideoer der er “bedst” eller hvad der gør dem gode, men mere lagt mere vægt på, dem der tiltaler mig mest i forhold til stemning og historie.

Here we go (i vilkårlig rækkefølge):

 • Tom Odell – Another Love (Short Story)
 • Lil Peep – Save That Shit
 • PNL – Naha
 • PNL – Onizuka
 • Cage – I Never Knew You
 • Tyler, The Creator – Who Dat Boy
 • NF – Therapy Session
 • Ski Mask The Slump God – Catch Me Outside
 • Logic – 1-800-273-8255

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til jeg ikke tror på det bedste i mennesker