• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
BILLEDER I SNEVEJR

En opdatering på min hår-situation

Sidste år forsøgte jeg at gro mit hår ud, men gav op, fordi jeg simpelthen bare ikke kunne overskue det der awkward-stage-garn. Den gang gik mit pandehår cirka ned til min hage, da jeg besluttede mig for at give op.

Nu er jeg efterhånden ved at være godt med igen. Jeg besluttede mig jo for at give det et forsøg til og jeg synes det går en hel del bedre denne gang. Jeg tror det skyldes, at jeg er blevet klippet lidt i nakken en gang imellem. Det har virkelig gjort en forskel, rent visuelt. For hold kæft hvor er langt nakkehår dog hæsligt på det her stadie.

Jeg tror måske også jeg tackler det hele lidt bedre, fordi jeg ved hvordan mit hår opfører sig nu og jeg har været en del bedre til at håndtere det. Jeg tror egentlig godt jeg kan klare det. Forhåbentlig er det bare langt nok til at blive samlet bagi, inden det bliver sommer. Ellers får jeg det virkelig varmt…

2 kommentarer

  • Selv tak! Det så fristende at give op, men man må bare hænge i, og håbe på det er dét værd i sidste ende, haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på akkurat den samme måde lige pt, så tak for motivationen til at bare køre med det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDER I SNEVEJR