• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
En opdatering på min hår-situation

INSTAGRAM: Sådan fjerner du billeder fra dit feed uden at slette dem

Det her tip går ud til alle jer, som (ligesom jeg selv) nogle gange har lyst til at fjerne et billede fra mit feed, fordi det ikke rigtig passer ind rent visuelt, men måske samtidig føler, at selve billedets indhold eller historie er lidt for værdifuldt til blot at slette det helt fra Instagram.

Jeg har selv brugt det en del, da jeg har haft en del billeder, som jeg egentlig gerne ville fjerne helt fra mit feed, dog uden at slette det fuldstændig, da der var mange billeder som betød noget eller som var gode minder.

Til dét er Arkivér-funktionen rigtig nyttig!

Arkiver-funktionen fjerner billedet fra dit feed, men uden at slette det. I stedet kommer det ind i dit Opslagsarkiv, hvor du kan se billedet og hvor du også senere hen kan gøre det synligt i dit feed igen, hvis du skulle ombestemme dig.

For at arkivere et billede skal du bare gå ind på selve billedet og trykke på de tre prikker oppe i højre hjørne.

Herefter trykker du ‘Arkiver’.

Nu ligger billedet i dit Opslagsarkiv, som du finder ved at gå til din profil og så trykke på uret med outline som en pil øverst oppe.

Husk, at du her kan skifte imellem dit Opslagsarkiv og dit Historiearkiv (altså dine stories). Jeg ledte selv i 100 år efter mit opslagsarkiv, inden jeg fandt ud af at man altså kunne skifte i mellem de to.

Hvis du en dag gerne vil have billedet tilbage i dit feed, går du bare ind i dit opslagsarkiv, trykker på billedet og trykker på ‘Vis på profil’ 🙂

PS. Jeg har lavet en lille afstemning her nedenunder, for lige at tage pulsen på om de her Instagram-tips er noget jeg skal fortsætte med at lave. Hvis ja, vil jeg nok gå lidt mere i dybden 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En opdatering på min hår-situation