Monstera-tip: Sådan laver du din egen mospind

INSTAGRAM: Sådan tjekker du dit feed uden at uploade dit billede

Hvis man kører tema i sit Instagram feed, så er det en rigtig god idé, at tjekke om dit næste billede passer ind i feedet. For selv om du måske har redigeret dit billede, så farverne og udtrykket passer ind i dit feed, så er det ikke altid at selve motivet passer ind som det næste billede.

Man skal for eksempel virkelig, for the love of god, undgå at stacke sine billede (det bliver et indlæg for sig selv). I bund og grund betyder det, at du helst ikke skal have to billeder, som ligner hinanden for meget, placeret oven på hinanden.

En metode jeg bruger til at tjekke hvordan mit næste billede vil se ud i mit feed er appen Planoly.

Planoly er en gratis app, hvor man kan uploade sit billede og se hvordan det (altså feedet) ser ud på forhånd. Så slipper man for at være den der weirdo, som uploader noget hele tiden og fjerner det igen.

Planoly henter hele dit feed ind og opdaterer selv hver gang du uploader et billede på Instagram. I selve Planoly-appen kan du uploade dine billeder og få et preview på hvordan dit feed kommer til at se ud. Du kan også herfra uploade direkte til Instagram, men jeg foretrækker at gøre “manuelt” igennem Instagram.

Appen er gratis, men har selvfølgelig også en betalt version, hvor man vidst kan schedule posts. Det er dog ikke så relevant for mig, så jeg bruger bare gratis-versionen, da jeg alligevel kun bruger feed preview-funktionen.

Billederne med “U” (i billedet nedenunder) er billeder der ikke er uploadet endnu. Sådan ser det ud, når man vil tjekke om billederne nu passer godt ind i feedet. I det her tilfælde synes jeg ikke, at de her to billeder ikke passer godt sammen, så her ville jeg uploade et lysere billeder imellem disse to, så der kom lidt kontrast ind.

Det er en super nem app at bruge og sparer jer virkelig for meget bøvl 🙂 og det er altså også nemmere, end at oprette en sekundær Instagram profil som test-feed.

Topbilledet er taget af mig og fra en gåtur rundt på Bastionen ved Christianshavn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monstera-tip: Sådan laver du din egen mospind