INSTAGRAM: Sådan tjekker du dit feed uden at uploade dit billede

2 nye tatoveringer samme dag

I lørdags havde jeg ikke rigtig noget på skemaet, så jeg besluttede mig for at tage ned til min stam-tatovør, da der denne dag var walk-ins.

Det eneste jeg havde planlagt, var at jeg ville have skrevet ‘oblivion’ under knæet. Da jeg så kom derned kom jeg til at sidde og kigge i Mathildes flashbog og faldt over et damehoved, hun havde tegnet. Jeg har længe gerne ville starte på mine ben, så det var ret indbydende, at få det lavet oveni.

Så det endte altså med, at jeg fik lavet båden teksten under knæet og damehovedet på ydersiden af mit skinneben/læg (???). Altså sådan over anklen. Man kan lige akkurat skimte lidt af den på billede ovenover, men det er ikke meget. Teksten under knæet ser lidt skæv ud på billedet, men det er bare fordi jeg har grimme, skæve og tynde knæ, som virkelig ikke har én eneste jævn overflade… Når jeg står op er den lige i centrum.

Lige nu er de begge midt i helings-processen, så de er ikke rigtig værd at tage billeder af lige nu. Når de er helet færdigt om en uges tid, tager jeg nogle ordentlige billeder 🙂

Samtidig ser det heller ikke meeega fedt ud, at jeg har nogle helt bare pletter på benet. Altså i forhold til hår. Jeg har ret meget hår på mine ben, så det er vildt tydeligt, at der lige er nogle skaldede pletter på det ene ben, haha.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM: Sådan tjekker du dit feed uden at uploade dit billede