Mine favorit sange i øjeblikket

Når solen endelig skinner

Aaaamen, hvor er det dejligt. Jeg har simpelthen savnet det så meget. At kunne bevæge sig udenfor uden at skulle have halstørklæde, vanter og hue på.

Hen over vinteren har jeg haft rigtig svært ved at komme ud af sengen og få noget ud af dagene, men det er jeg heldigvis begyndt at komme efter. Og jeg er sikker på, at det er fordi det er begyndt at blive lysere. Jeg er fx begyndt at lade være med at trække mine mørklægningsgardiner for, når jeg skal sove. Ja, man kan selvfølgelig se ind så, men det gør mig nu ikke så meget. Det hjælper mig nemlig vildt meget med at komme op, fordi der bliver naturlig lyst på mit værelse. Så har jeg også en fornemmelse for tid, når jeg vågner. Hvis jeg vågner i et kulsort rum, så sover jeg bare videre. Jeg tror sgu min krop er lidt stenalderagtig på dét punkt. Sover til solen står op.

I dag har jeg endnu engang kørt en tur rundt om Kastrup. Denne gang blev det dog uden kamera. Så kunne jeg også bare koncentrere mig om at cykle. Jeg ved sgu ikke engang hvor langt det er, men det tog da en times tid tror jeg. Så det er nok en 15-20 km. Men hold kææft, det var varmt. Og der var sygt mange mennesker på Amager Strand. Forståeligt nok. Jeg troede at lange bukser, tshirt og en denim jakke ville være tilpas, men det var faktisk næsten for meget. I hvert fald når jeg cyklede. Samtidig gik der folk rundt med hue og vanter. People be crazy.

God søndag, venner. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit sange i øjeblikket