Lydisolering af værelse

NYT SPEJREFLEKSKAMERA

img_6217-2Ååååårh, hvor gjorde det godt. Jeg har købt mig et Canon 750D og selvom det ikke rent teknisk er en kæmpe opgradering for mig, så er det alligevel SÅ rart at bruge et kamera som ikke er 10 år gammelt. Jeg havde virkelig fuldstændig glemt hvor meget jeg elsker wifi, efter jeg er begyndt at bruge mit nye kamera.

Førhen brugte jeg et oldgammelt Canon 450D, som vidst er fra omkring 2008. Det er seriøst et helt årti siden det udkom og der er simpelthen sket så meget på ti år.

For eksempel bare dét, at man kan bruge sin smartphone som remote til sit kamera. Nej nej nej, hvor er det luksus. På mit gamle 450D havde man kun mulighed for at bruge de der infrarøde remotes og når man brugte dén indstilling, så kunne man ikke også samtidig bruge timer, haha. Virkelig dumt. Det betød jo altså, at man hele tiden kom til at tage et billede af sig selv, pegende med den der skide remote i hånden. Det var virkelig ikke gennemtænkt. Ellers skulle man bruge den almindelige timer, spæne om foran kameraet og håbe på det bedste. ELLER købe en remote til 7-800 kr. som idag kan det samme som canons gratis app til smartphones. What a time to be alive.

Det er måske lidt tidligt, taget i betragtning af at jeg lige har købt et nyt kamera, men jeg går allerede nu og overvejer hvad den næste opgradering skal være. Umiddelbart tænker jeg Canon 80D. Hvis jeg begynder at spare op med det samme, har jeg måske en god chance for at få fingre i ét… Det koster vidst en 8-10.000.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lydisolering af værelse