Den 'perfekte' lørdag

INSTAGRAM: Del andres billeder i din story

Nu kan man dele (indlejre) andre kontoers billeder direkte i sine Instagram stories! Slut med at screenshotte et billede, gemme det på sin telefon, lægge det på sin story, tagge personen eller brandet man har nappet det fra og alt det der. Instagram sørger nemlig selv for at kreditere kontoen, som posten tilhører (eller… i hvert fald kontoen du tager det fra). Og det må da give lidt plusser på karmakontoen, tænker jeg.

Jeg ved ikke lige hvor længe funktionen har været ude i andre lande, men jeg har lige netop fået den for et par dage siden, og jeg er allerede vild med den. Jeg synes virkelig, det bliver 100 gange nemmere, at lave stories baseret på andre brugeres indhold. Jeg har selv brugt det lidt til at kommentere på brand-relaterede posts i min story.

Det er egentlig så nemt og simpelt, at det virker irrelevant at lave en how-to, men nu gør jeg det lige alligevel, i dét tilfælde, at der måske er nogle derude, som ikke har fået funktionen endnu. Så kan I også lige så hvordan det foregår.

Sådan gør du:

  1. Tryk på ‘del’ ikonet

screenshot_20180520-011313_720

2. Tryk på ‘Opret en historie med dette opslag’.

screenshot_20180520-010834_720

3. Lav din story som du plejer.

screenshot_20180520-013944_720

That’s all there’s to it.

Min telefons screenshotmappe kommer til at gå sulten i seng fremover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den 'perfekte' lørdag