INSTAGRAM: Del andres billeder i din story

INSTAGRAM: Del musik på din Instagram story

OPDATERET INDLÆG HER: Sådan tilføjer du musik i din story

Det ser ud til der er fart på hos Instagram i øjeblikket. De ruller i hvert fald en hel del nye funktioner ud her imens vi andre ligger og sveder i Kongens Have eller på Bryggen. Det er ikke mere end 3 dage siden jeg skrev om hvordan man nu kan bruge andres posts i sine stories og nu kommer den næste bid af kagen allerede.

Nu kan man nemlig også dele musik fra Spotify i sine Instagram-stories.

Du har sikkert set folk, som har lavet stories med screenshots af deres yndlingssange i Spotify-appen. Det virker jo i bund og grund også. Man kan jo bare gå ind og søge efter sang- eller kunstner navn. Men nu er den metode altså forældet.

Instagram har nu gjort det muligt, at dele musik fra Spotify i vores stories – direkte fra Spotify-appen. Det vil altså sige, at det er slut med at screenshotte sange i Spotify-appen, for derefter at smide dem på sin story. Thank god. Jeg nyder selv at dele musik i mine stories, fordi jeg synes musik kan udtrykke en stemning, som kan være svær at sætte ord på. Samtidig synes jeg den musikalske side af et menneske kan være mega spændende at kende – og jeg elsker at opdage ny musik. Jeg er 100% én af dem som næsten altid tjekker musik ud fra folks stories.

Anyway – det ret nemt at smide musik fra Spotify på sin Insta-story.

Bemærk, at man indtil videre kun kan dele musikken. Ikke afspille den i sin story. Det kommer på et tidspunkt, men det er i øjeblikket ikke muligt i Danmark.

Sådan deler du musik i din Instagram story:

  1. Du starter i Spotify-appen. Tryk på de tre små prikker ved den sang du vil dele.

screenshot_20180522-143919_720

2. Tryk på Share (eller Del? Kan man have Spotify på dansk, eh?)

screenshot_20180522-143939_720

3. Tryk på ‘Instagram Stories’.

screenshot_20180522-143945_720

4. Nu indlejres sangen i din story.

screenshot_20180522-143953_720

5. Når du har lagt nummeret på din story, vil folk nu have muligheden for at trykke på Spotify-linket, som Instagram selv sørger for at lægge på. Det ligger øverst i venstre hjørne, men du ser det først, når din story er blevet lagt ud.

Trykker man på ‘Play on Spotify’ vil Spotify åbne og afspille sangen.

screenshot_20180522-173615_720

 

*REDIGERET d. 5/7-2019*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM: Del andres billeder i din story