• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
10 fordele ved vinteren

Portrætbilleder taget om natten

I fredags var Alberte og jeg ude og tage lidt billeder. Jeg har i noget tid haft lyst til at tage nogle portrætbilleder, hvor jeg kunne bruge noget neonlys, så vi gik en tur op af Amagerbrogade for et finde nogle butikker med neonlys i vinduerne. Der var egentlig ikke så mange som jeg havde forestillet mig, men vi fandt da Leben CPH som havde en hel del lys i vinduerne. Desværre var der ikke rigtigt nogle butikker som havde “de rigtige” neonlys i form af de der lange lysrør. Men der kom alligevel noget godt ud af det!

img_6480-6

img_6458-3

img_6476

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 fordele ved vinteren