Portrætbilleder taget om natten

Just bought #1: Star Wars-plakat og Vans

img_6503

Igår modtog jeg den her lille plakat (A4) af en Tie fighter, som nogle af jer måske har set før. Til dem som ikke aner hvad det er eller hvor den stammer fra, så kan jeg lynhurtigt lige fortælle, at det er et lille rumskib fra Star Wars-filmene. Primært fra de 3 første. Altså de første der blev produceret. Ikke de første film i historien. There’s a difference.

img_6446-2

Derudover har jeg lige købt et par nye Vans. Det er efterhånden noget tid siden jeg sidst havde et par, så jeg tænkte det var tid igen. I gymnasiet var det stort set det eneste jeg gik i. Hvilket måske forklarer hvorfor jeg fik så fandens ondt i fødderne den gang. Hold da kæft, de er flade og der er jo egentlig rundt regnet 0% affjedring i (er det overhovedet det rigtige ord?). Og det er ikke lige altid så rart. I hvert fald ikke for mine fødder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portrætbilleder taget om natten