Skal jeg til Distortion 2018?

Billeder fra Distortion 2018 – Vesterbro

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, så var planen faktisk, at jeg for en gangs skyld tog med til Distortion. Jeg har ikke været med de seneste par år, men det kan du læse mere om her i mit forrige indlæg: Skal jeg til Distortion 2018?

I år var jeg med til Prime festen på Ullerupgade på Vesterbro. Og som man nok kan fornemme på billederne, så er det en lidt anden type fest, end de andre rundt omkring. Her var der nemlig heavy metal street battle.

Jeg fik taget en del billeder, men jeg kom desværre ikke så meget rundt. Jeg var så heldig at få en mega god plads ved sådan en el-dims, som jeg kunne træde op på. Det gav et mega godt udsyn, så jeg var ikke meget for at forlade den for den var sgu også god nok at sidde på. Og da jeg så endelig gik, så blev den da også overtaget med det samme.

Det var fedt at være med og opleve lidt af det, men jeg er godt nok glad for, at jeg kan tage hjem til Amagerbro, hvor der er ro på. Det er virkelig guld værd!

img_6906-4

img_6753

img_6882

img_6876

img_6965-3

img_6936

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg til Distortion 2018?