Billeder fra Distortion 2018 - Vesterbro

8 ting som i virkeligheden er overvurderede

Hold på hat og briller. Nu kommer der sandheder på bordet. Det søndag og det skal handle om ting, som vi dagligt tillægger alt for meget værdi, og i virkeligheden egentlig bare er overvurderede. Eller… I hvert fald ting som jeg synes andre tillægger for meget værdi.

bacon1

Bacon

Ja, det er da lækkert med bacon i sin burger. Og til sine æg. Men så er det bare ikke heller vildere. Det er i hvert fald ikke put-it-on-a-t-shirt-worthy. Derudover så krummer jeg tæer hver eneste gang nogen sætter lighedstegn mellem bacon og dét at være en rigtig mand.

74d5eb2

Harry Potter: De Vises Sten

Okay, jeg starter lige med nogle iskolde facts. Harry Potter: De Vises Sten er fra 2001. Det er altså 17 år siden. Og Harry Potter er på det her tidspunkt cirka de der 11 år, hvilket virkelig kommer til syne ved skuespillet. Jeg elsker Harry Potter, men jeg kan virkelig ikke holde den første film ud.

1_ipycscq59f-rnemtjsfwxq

Alle Marvel-film

Jeg bliver lige i filmverdenen, for det her er noget, som jeg virkelig føler nogen siger højt. Marvel-film er ikke gode. Marvel-film er filmverdens svar på dén cheeseburger, som du troede ville smage himmelsk, da du var på vej hjem fra byen, klokken 3 om natten på Nørreport station. I tankerne lyder den nice. Men så snart man er færdig kommer den flade fornemmelse krybende. Man kunne egentlig godt have været foruden.

carte_dor_vanilla-500x415

Carte d’Or is

Her blamer jeg ikke nogen for at elske Carte d’Or is. Det gjorde jeg også selv engang. Men det var før jeg købte en ismaskine, som gjorde mig i stand til at lave hjemmelavet flødeis. Intet kommer i nærheden af hjemmelavet is. Tro mig. Der er en kæmpe forskel. Hjemmelavet vaniljeis (som rent faktisk smager af vanilje) med karamelstykker i, jeeeeez louis.

d36eb65c6206a20e97a352e22bda6d5504e8a9f1a4a357f3a2e6386a41db759e

Tivoli

Det var så legendarisk da man var mindre. Nok mest fordi man som barn ikke fatter så meget i forhold til hvornår noget er stort eller småt. Jo ældre man bliver, jo mere går det op for én, hvor begrænset stedet egentlig er. Tivoli kommer jo aldrig til at blive større. Det vil altid bare blive mindre og mindre i takt med, at man kommer der og stedet bliver mere og mere velkendt. Bevares, det er da stadig et specielt sted. Det har jo en ret lang historie. Men som forlystelsesland, så bliver det aldrig større og vildere, end det gjorde da man var 10-12 år.

34c21c79-d12d-40ff-ae2a-2063c30288ee

Stegt flæsk med persillesovs

Jeg er måske lidt alene her. Men jeg har absolut ingen kærlighed tilovers for stegt flæsk med persillesovs. Jeg hader at spise med fingrene og så er svinekød bare heller ikke særlig vildt i sig selv. Jeg gider heller ikke rigtig spise flæskesværene, så pay-off’et er ret småt.

tatto_033

Fødselsdage

Jeg har aldrig rigtig forstået behovet for at holde fødselsdage. Altså, hvad er det vi fejrer? At vi formåede ikke at slå os selv ihjel, som var vi nutidens dronter? Vi ældes om vi vil det eller ej, så jeg har lidt svært ved at se, hvorfor man fortjener at blive fejret med fest, flag og gaver. Det svarer lidt til at fejre, at solen står op igen imorgen. Jeg ved det lyder lidt pessimistisk, men come on. Det jo rigtigt.

1509631785

Dannebrog

Føj for den lede rødbede, det her indlæg læner sig jo efterhånden op af et direkte landsforræderi. Men lad os være ærlige. Dannebrogflaget, hvor patriotisk det end måtte være at elske, er bare blevet tillagt en masse værdier, som ikke har noget med danskhed at gøre. Og umiddelbart af en gruppe mennesker, som måske er de dårligste repræsentanter for dannebrog. For at illustrere hvilken boldgade jeg befinder mig i: ‘dansker’ tatoveret på hånden, dannebrogsflaget tatoveret på halsen, dannebrogsflaget som coverbillede på Facebook krydret med teksten “danmark for danskerne” osv. osv.

Er der andre ting som egentlig får lidt mere credit, end de måske fortjener?

2 kommentarer

  • Pernille

    Forstår ikke den med Marvel. De fleste film er jo intet mindre end geniale og fantastiske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hahahahaha, kæft hvor sjovt!!! Jeg kunne selv ha’ lavet en liste fuldstændig magen til

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra Distortion 2018 - Vesterbro