• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • RAVI HOLST
  • ···
8 ting som i virkeligheden er overvurderede

Sort marmor folie på bord

Jeg har de sidste par dage gået og overvejet, om jeg skulle male det her lille topbord, som min skærm står på. Da jeg lavede det havde jeg en hvidt skrivebord, men nu har jeg et sort, og jeg synes ikke rigtig den hvide farve passede ind længere.

Det ville være nemt nok at male, men så skulle jeg jo til at have gang i pensler, afdækning og vente på det tørrede, blot for muligvis at skulle male det en gang mere. Og det gad jeg egentlig ikke rigtig.

Jeg endte derfor med at afprøve klæbefolie. Det kostede lige under en halvtreller i Silvan, så det er cirka lige så billigt som at male det, hvis ikke billigere. Og hvis det ikke fungerer, så kan jeg altid pille det af igen.

Folien jeg brugte er sort marmor.

Før:

img_6998-3

Efter:

img_7000

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting som i virkeligheden er overvurderede