Sådan ser mine billeder ud før og efter jeg har redigeret dem

Flere før/efter billeder – billedbehandling

I tirsdags var jeg lige ude og gå en ultra kort foto-tur rundt i indre by. For en gangs skyld vidste jeg godt hvad jeg skulle have i kassen. Og det var “I cant breathe” billedet, som jeg også lagde på Instagram igår.

Mit sidste indlæg var også et før/efter -indlæg (læs det her), men jeg synes virkelig det er sjovt at vise dem frem. Middelmådige billeder kan også blive udmærkede billeder, hvis man ved hvilke knapper man skal skrue på.

Lige i mit tilfælde så er det ikke fordi jeg ændrer min egen (eller andres) fysik, så på den måde er det ikke så bedragerisk, som nogen anser det for at være.

De her 2 billeder er som sagt taget i tirsdags:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser mine billeder ud før og efter jeg har redigeret dem