Wishlist #2: Batterigreb, pandekage-linse og masse outdoorudstyr

Status på vejen mod langt hår

langt hår

Nu har jeg efterhånden været i gang med at gro mit hår ud i lidt mere end et halvt års tid. Og det er gået ret fint. Jeg har det langt bedre med det denne gang, end jeg havde sidst jeg prøvede at gro det ud. Den gang opgav jeg omkring den længe jeg har nu og fik det klippet helt kort.

Mit pandehår går cirka til hagen. Jeg har ærlig talt en forfærdelig page lige nu hvis jeg ikke gør noget ved det. Men det er okay. Jeg tror virkelig på, at slutresultatet er dét værd! Jeg synes der er mega mange mænd med langt hår, som virkelig bare kan bære det. Forhåbentlig kan jeg også!

I vinters så det sådan her ud:

kort hår

Her gik mit pandehår cirka til mine øjenbryn. Så det er vidst vokset en 12-15 centimeter på et halvt års tid og det passer meget godt med tommelfingerreglen, som siger at håret vokser cirka 1,5 til 2 centimeter om måneden.

I mit sidste forsøg gik jeg konstant med kasket for at gemme den der akavede frits væk, men hjalp faktisk ikke rigtig på det. Jeg synes stadig det så dumt ud. Måske var det derfor jeg gav op til sidst. Det var lidt som om, at man lignede en klovn uanset hvad.

Denne gang har jeg faktisk kun gået med kasket hvis jeg fx lige skulle handle og jeg ikke havde tid til at gøre noget ved håret. Eller hvis det har regnet og jeg skulle cykle på arbejde. Jeg er endda efterhånden stoppet helt med at have den på.

Som man kan se på billedet øverst, så er jeg også så småt begyndt at opleve dagligdagens små irritationsmomenter, når det kommer til langt hår. Det der vind er ikke altid lige fedt. Specielt ikke når man står foran spejlet om morgenen og kæmper med det, for bare at træde udenfor og få det ødelagt af det første vindpust der kommer.

Til gengæld er jeg vildt taknemmelig for, at jeg ikke behøver bruge så mange “fedtede” hårprodukter længere. Det er både ret billigt og en hel del nemmere, nu når jeg ikke behøver bruge hårvoks. Nu bruger jeg bare lidt hårolie og en smule hårspray hvis der er brug for det.

Jeg satser lidt på, at det er endegyldigt “langt” når vi kommer tilbage til vinteren!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist #2: Batterigreb, pandekage-linse og masse outdoorudstyr