Just bought #2: Outdoorgrej til Norge

8 ting som i virkeligheden er undervurderede

Der er ting som er overvurderede og der er ting som er undervurderede. Og jeg tror egentlig, at det er nemmest at opdage de overvurderede ting, fordi de ofte skuffer. Jeg kan i hvert fald selv mærke, at jeg lige skulle tænke mig ekstra godt om, da jeg prøvede at komme i tanke om ting, som jeg synes er undervurderede.

Hvis du ikke har læst min liste over ting som i virkeligheden er overvurderede, så kan du gøre det her.

I vilkårlig rækkefølge:

Smil fra fremmede

Smil fra fremmede mennesker er overraskende rare at få. Jeg ser selv altid rimelig grumpy ud, så det er bare mega dejligt, at blive mødt at et smil den anden vej en gang i mellem. Jeg er sikker på andre også har det sådan, så det er måske en lille opfordring til selv at smile lidt mere til fremmede på gaden.

Sunset Boulevards pomfritter

No joke. Det er de bedste pomfritter jeg har smagt og nogensinde vil komme til at smage. Det er jeg ret sikker på. Også selvom det “bare” er pga. krydderierne. Forresten den legendariske opskrift kan du se her.

80’er, 90’er og 00’er playlister på Spotify

TAK. Tak til de mennesker som sidder og laver de her legendariske playlister. Der er altid sange som man kender, men ikke aner hvad hedder eller hvem  har lavet. Jeg har også selv forsøgt at lave en playliste over gamle numre jeg elsker, men den dækker dog lidt mere end et enkelt årti. Jeg tror faktisk den dækker 4 årtier. Den her ‘Gammelt guld’ og du kan finde den her.

Pakkepost som er ualmindeligt hurtigt fremme

Det sker bare så sjældent. Men fuck, hvor er det nice, når det sker.

At vågne op og føle sig udhvilet

Endnu en ting som ikke sker så tit. I hvert fald ikke for mig. Men når det sker, så ved man det bliver en god dag.

Tandbørster

Rimelig relevant her i disse Roskilde-tider, hvor stort set hele danmarks ungdom har taget en kollektiv beslutning om, at vi nu skal sidde og spille ølbowling på en mark i Roskilde. Man opdager først hvor værdifuld tandbørsten er, når man vågner op kl. 7 i en andens ultra varme telt helt nede i bunden af P og du selv bor i C. God tur hjem. Og nårh ja, enten har du gamle kontaktlinser i eller også har du taget dem ud og er nu halv- til helblind. Rigtig god tur hjem.

Nettos åbningstider

Da jeg startede med at arbejde i Netto tilbage i 2010, da lukkede vi sgu klokken 19. Så blev det kl. 20. Og så blev det kl. 22 og så tænkte jeg hoold kæft det er lang tid at have åbent. Nu er det så kl. 23 eller 24 de fleste steder og det er virkelig lækkert. Hvis man altså ikke arbejder i Netto. Skud ud til Nettoen i Stenløse centeret, hvor jeg arbejde hver onsdag i 5 år. Beklager jeg ikke gad snakke med jer, men jeg hadede virkelig mit job.

Håndcreme

Det her er måske en lidt mærkelig ting at høre, når nu det kommer fra en fyr. Men jeg står ved det. Håndcreme er undervurderet. Hvis man først én gang har prøvet at vågne op om natten med helt tørre hænder, så ved man hvad jeg snakker om. Det er umuligt at ignorere det og bare sove videre og man kan ikke bare stikker hænderne under vandhanen. Så er føles de bare tørre igen, lige så snart man ligger sig ned igen.

 

Er der andre ting jeg har glemt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just bought #2: Outdoorgrej til Norge