Stjålet cykel, intet rejsekort og ømme fødder

Just bought #3: Batterigreb og 24mm objektiv

 

Åh ja, så kom det endelig.

Jeg fik lov at vente på batterigrebet, da det ikke var på lager, men det gik alt sammen. Jeg købte det hos Njal Foto, som ligger på Njalsgade i København S. Primært fordi de er billigst, ligger tæt på hvor jeg bor og fordi det faktisk er lidt rart at støtte en lokal forretning. Batterigrebet er modellen BG-E18 som er et af Canons egne – hvilket så også sikre, at det fungerer ordentligt med mit Canon  750D.

Da jeg primært tager billeder til Instagram, så skyder jeg rigtig tit på den vertikale led og ikke den horisontale. Og det bliver man sgu lidt træt i armen af. Altså i den arm som man nærmest skal løfte over hovedet for at kunne tage billedet vertikalt med et spejlreflekskamera. Men det er slut nu!

Igår aftes var jeg lige en hurtig tur i Nyhavn, for at prøve både batterigreb og objektivet af. Og det var fedt at kunne skyde vertikalt uden at skulle anstrenge skulderen hver eneste gang.

Som sagt, så købte jeg også et 24 mm prime objektiv fra Canon. Det er billigt, fylder ingenting og fungerer super godt.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjålet cykel, intet rejsekort og ømme fødder