Et par billeder fra Kalvebod Bølge

4 steder jeg vil besøge så snart jeg kan

Puha. Jeg skulle ha’ været til Gaustatoppen i Norge i denne uge, men så blev jeg lige ramt af livets uforudsigeligheder. Min cykel blev stjålet og transporten til Norge gik lidt i vasken. Så det er lige udskudt for nu. Jeg håber på, at jeg får mulighed for at gøre det senere hen på sommeren i år. Eller muligvis i starten af efteråret.

I mellemtiden kan jeg sidde her med en enorm wanderlust-følelse og fantasere om steder og lande jeg gerne vil besøge.

I vilkårlig rækkefølge:

iceland

Island

Island står vanvittigt højt på min liste. Der er så mange smukke ting på den ø, som jeg virkelig bare er nødt til at opleve med mine egne øjne. Altså vi snakker vandfald, bjerge, gletsjere, varme kilder og alt muligt andet. På billedet ovenover ser du et af Islands ikoniske foto-lokationer. Du kan læse mere om flyet og stedet her.

Amsterdam

Europas anden cykelby. Jeg har hørt Amsterdam skulle minde lidt om København, så det er jo et meget godt udgangspunkt. Det er nemt at komme dertil og det tager ikke lang tid, hvilket gør det ret overskueligt. Jeg kender endnu ikke helt til alle de små juveler Amsterdam gemmer på, men jeg har set et par af dem på Instagram (læs: arkitektur, gode locations osv), så der er helt sikkert noget at komme efter. Og så bare lige for at få det helt på det rene: jeg er rimelig ligeglad med deres hash-politik, haha. Det er cool, men det er ikke lige derfor Amsterdam er på min liste.

New York

Nej nej nej, hvor vil jeg gerne til New York. Specielt Manhattan-arkitekturen trækker. Der er så mange ting ved New York som tiltaler mig. Så mange ikoniske bygninger, gader og seværdigheder, som jeg virkelig godt kunne tænke mig, at få krydset af fra min egen to do-liste.

Skotland

Skotland har noget af det flotteste natur, jeg har set. Jeg vil sindssygt gerne opleve deres highlands i telt på et tidspunkt. De har en ret kendt vandrerute som jeg er nødt til at opleve inden jeg pludselig risikerer at blive lam i benene hen over natten. Det er jo sket før. Og så vil jeg selvfølgelig også se den der togbro, som vi alle kender fra Harry Potter. Samtidig så tror jeg, at netop den skotske vil være oplagt som motiv i et andet projekt jeg har gang i. Men mere om det på et senere tidspunkt.

 

 

1 kommentar

  • Nej, hvor træls med dine Norge-planer. Du havde jo ellers glædet dig meget. Men dejligt at have noget og se frem til. Skotland og Island står også på min liste over steder jeg gerne vil se

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par billeder fra Kalvebod Bølge